Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 20-Dec-2008 12:43
Musim Orkid...???
Musim buah? penah dengaq...
Musim tengkujuh? penah dengaq...
Musim menuai? penah dengaq...
Musim haji? penah dengaq...
Musim orkid? haa...ni aku x penah dengaq... $-) :->

Dalam 1-2 minggu lepas, maybe musim orkid kot (at least kat umah mak bapak aku ni). byk pokok orkid yg berbunga. seronok bebeno mak tgk pokok orkid dia berbunga. beliau mmg minat giler ngan orkid. kalo ada pameran orkid kat area utara ni, kompom ajak aku temankan, biasalah aku jd official supir beliau. :-D dah pi tu pepaham je la, takkan pi saja, dok gitu? mesti beli 2-3 pokok..tapi yg biasa2 je la.. takdak la beliau beli orkid yg jenih eksotik yg rega beratus-ratus nuuu...

of course lah tiap orkid tu berbeza dari segi bentuk ataupun warnanya. but, dlm semua orkid mak aku tu, bagi aku ada 1 yg agak spesyel (if not mistaken, orkid dlm pix ke-9) sbb bunga dia berbau..bau cam buah pala... :-> kalo x silap aku, bunga orkid takdak bau kan?? $-)













© Pidgin Technologies Ltd. 2016